برخی شواهد علمی اخیر دلالت بر افزایش معاشرت‌ با جنس مخالف قبل از ازدواج در بین جوانان و باور رایج در خصوص تاثیر مثبت معاشرت‌ها در کیفیت ازدواج دارد سایت همسریابی.

نتایج تحقیقات نشان میدهد عمده دانشجویان معتقدند که معاشرت قبل از ازدواج با کاهش رضایت شویی در زوجین همراه خواهد بود وبرخی نیز معتقدند، معاشرت پیشرفته قبل از ازدواج با جنس مخالف را با کاهش رضایت شویی مرتبط می‌دانستند.

مدل رگرسیون خطی، نشان داد که جوانان با خانوادهی مدرن، غیرمذهبی و موافق این روابط، افرادی که دوستانشان موافق این معاشرت‌ها بوده، افرادی با پایبندی کم مذهبی، افراد با تجربهی مصرف سیگار و الکل و درآمد بالاتر، نسبت به افراد دیگر، بیشتر به تاثیرات مثبت این معاشرتها در ازدواج و کیفیت روابط شویی معتقدند.

مطالعات نشان میدهد که سهم مهمی از دانشجویان، بهخصوص مجردها، در خصوص تاثیر معاشرت در کیفیت رابطهی شویی پس از ازدواج تردید داشته و درصد مهمی از دختران با قصد ازدواج این معاشرتها را تجربه می‌کنند و بر این باورند که این معاشرتها منجر به انتخابی بهتر برای ازدواج و کیفیت بهتر ازدواج میشود، درحالی که مطالعات داخلی و خارجی در مورد معاشرت‌های متعدد و پیشرفته خلاف این امر را نشان داده‌اند. این نتایج می‌تواند در بررسی تحولات خانواده و ازدواج کاربردهای مهمی داشته باشد

در واقع در این مطالعه فرض می‌شود، نگرش فردی در خصوص تأثیر معاشرت قبل از ازدواج با جنس مخالف بر رضایت شویی»، تحت تأثیر عوامل فردی و جمعیت‌شناختی مانند سن، جنس، خاستگاه، پایبندی به مذهب، عوامل خانوادگی مانند فضا و جو خانوادگی، نوع خانواده از نظر مذهبی، سنتی و نگرشی، نگرش دوستان نسبت به این معاشرت‌ها و تأثیرات آن، عادات رفتاری مانند دسترسی به ماهواره، مصرف سیگار و الکل و موارد مخدر، تجربیات فردی مانند تجربه‌ی دوستی قبل از ازدواج و رابطه‌ی پیشرفته‌ی قبل از ازدواج، وضعیت کنونی فرد از نظر معاشرت با جنس مخالف و سبک همسرگزینی در بین متأهلین می‌باشد.

رابطه‌ی بین برخی متغیرهای خانوادگی با نگرش دانشجویان نسبت به تأثیر معاشرت با جنس مخالف قبل از ازدواج در رضایت شویی دانشجویانی که والدین تحصیلکرده‌تری دارند، آنهایی که خانواده‌ی غیرمذهبی و مدرن دارند، آنهایی که فضای خانواده خود را از نظر تعامل، نامناسب توصیف کرده‌اند، به طور معنی‌داری نگرش مثبتی در خصوص تأثیر روابط در رضایت شویی دارند.

در بخش دیگر مطالعات نشان داده شده که تأثیر دوستی قبل از ازدواج در رضایت شویی، می‌تواند متفاوت باشد به طوری که اگر معاشرت با انگیزه‌ی ازدواج و در جهت شناخت برای ازدواج بوده، متعدد و پیش‌رونده و طولانی نباشد،ممکن است با افزایش رضایت شویی همراه باشدو برعکس آن با کاهش رضایت شویی همراه گردد.

لذا به نظر می‌رسد جوانان نیازمند دریافت پیام‌هایی در خصوص چگونگی تأثیرات معاشرت با جنس مخالف می‌باشند تا بسیاری از باورهای نادرست در این خصوص اصلاح شود.

بعضی از دانشجویان ممکن است با دیدگاهی مثبت به معاشرت با جنس مخالف قبل از ازدواج نگاه کنند. آن‌ها ممکن است این امر را به عنوان فرصتی برای شناخت بهتر همسر آینده و آشنایی عمیق‌تر با روابط بین جنسی مورد تأیید قرار دهند که می‌تواند در رضایت شویی آنان پس از ازدواج موثر باشد.

اما برخی دیگر از دانشجویان ممکن است با نگرش منفی به این موضوع نگاه کنند. آن‌ها ممکن است اعتقاد داشته باشند که معاشرت با جنس مخالف قبل از ازدواج می‌تواند منجر به مشکلات روانی و اجتماعی شود و رضایت شویی را تحت‌الشعاع قرار دهد.

در هر صورت، نگرش دانشجویان نسبت به تأثیر معاشرت با جنس مخالف قبل از ازدواج در رضایت شویی پس از ازدواج، تأثیرگذار و متغیر است و ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله فرهنگ، اجتماع و تجارب شخصی قرار گیرد. برای بررسی دقیق‌تر این مسئله، نیاز به پژوهش‌های بیشتر و گسترده‌تر در این زمینه است.

نگرش دانشجویان نسبت به تأثیر معاشرت با جنس مخالف قبل از ازدواج در رضایت زناشویی

ازدواج ,رضایت ,معاشرت ,شویی ,مخالف ,نگرش ,رضایت شویی ,دانشجویان نسبت ,تأثیر معاشرت ,نگرش دانشجویان ,کاهش رضایت ,کاهش رضایت شویی ,رضایت شویی همراه
مشخصات
آخرین جستجو ها